PÅ HÖGA KLACKAR








Högklackade skor är väldigt snyggt och sensuellt och de pryder våra fötter som diamanter i alla dess olika former och färger.Men det gäller att du tar hand om dina fötter med...






Även om det är snyggt ,så är det inte så bra för fötterna om du använder högklackat varje dag,ur hälsosynpunkt.








Bra att tänka på är att man ska variera sina skor,att fötterna får olika underlag varje dag att gå på.Variera fritt mellan sneakers,ballerina,pumps och t om barfota om du har semester och är på landet eller vid vattnet,låt fötterna andas och vilas ifrån ett par skor en stund.

Ta hand om dina fötter och ge dem pedikyr och ha dem i fotbad med lite olja då och då samt fotmassage för att få igång blodcirkulationen.






Men om du nu väljer högklackat så försök att välja ett par med bred klack,så det blir jämnare fördelning för tå och hälen.Gör inte som Victoria Beckham och använd högklackat utan klack,en riktigt hög platåsko,där belastningen blir på tårna mest,som att gå runt på tå,dessutom blir det svårt med balansen och kan i slutändan kanske göra att du stukar foten.








Höga klackar kan ge stukningar,förhådnader samt fula krokiga tår om du använder för trånga eller för små storlek.






Det vanligaste orsaken är hälsmärta om du går mycket i högklackat,i USA kan du spruta in botox i dina fotsulor för att lätta på trycket.Men det bästa alternativet är ändå, att varierar du dina skor mellan högt och lågt och i olika material på skor ,så hjälper det en hel del.






Sexigt med klackar ja,men använd dem måttligt!










Via:Vogue will take me to heaven

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG