INREDNING I PASTELL


Trenden för inredningen 2014 i vår, är pastell färger i en ljuv snäll pastell toner eller mera knalligt i nyanserna.


De mer starka kulörerna ger hemmet ett piggt och ett modernt intryck,rummet blir mer intensivt med sina skarpa nyanser och inredningen tar för sig.Det hela blir ett hem med lite sting och det passar den som tycker om friskt och fräscht.


Du kan blanda olika färgstarka kulörer i ett rum,men bör tänka på att välja ut tre kulörer som en grund,och en av dem bör vara dominant.Och lägg till andra kulörer i mindre omfattning så att det ger ett lugnt intryck.


50 tals pastellerna som är ljusa och milda ger ett lugnt intryck,tonerna är behagliga och lättsamma.Den ger rummet en mjuk och skön framtoning.Om du gillar vintage och stilen från förr så ska du satsa på detta.De ljusa kulörerna är fina ihop med loppisfynd,ärvda möbler,virkat och stickat.prickiga pasteller förstärker stilen.


De vita och stilrena är på väg ut ifrån trenden och det är nu färg och former på väg in i 2014.Byt ut det vita och svarta för att färgfullt,format,personligt och ombonat ska få plats.Färgval i grått,blont och gult samt inredning med naturliga material och hemmaodlingar samt den eklektiska trenden,där man blandar stilar.


Inredningstrenden pudrad elegans;Art deco,1920 talets mondäna inredningsstil inspirerar.Klassisk känsla och färgkrockarna mjuka.Det ska vara mera mattor,textil och belysning.Lapptäcke,patchwork,tuftade ullmattor och det ska vara ombonat och varmt igen med mycket accessoarer.


Ljuva kvinnliga pasteller och grafiska mönster som känns retro kommer starkt.Blommigt på vit botten och former som för tankarna till snygga gamla amerikanska diners restauranger.Det ska vara vackra,smutsiga pasteller.Enkelheten visualiseras i vitt,men inte det kritvita utan mer tonad vit nyans.

Alla nyanser av pasteller är rätt.Och det finns en hel del färg.Mörka pasteller,ljusa pasteller,neoniga pasteller.T ex mintgrön nyans kan finnas i olika intensiva färger,och rosa som kan gå över i korall.Rosa,grönt och gult känns rätt blandat med trä,beige.

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG