HAIR 2015












70 talet är en av vårens trender och även i hårstylingen.
Långt hår stylat ostylat med lång lugg bakom öronen eller mittbena.



Den djupa sidbenan är lika populär.Och det kan du ha som har långt men även kort hår.







Anne Hathaway har en kort frisyr som kan varieras.Korta lockar med mittbena samt stylat till fest med sidbena och stora lockar.


En längre boob som snuddar vid axlarna med lugg,även kallad lobb,denna längd.Väldigt många passar i denna frisyr oavsett vad du har för hårtyp.



De hetaste klippen 2015 är att klippa till en kort frisyr,som har fått sig ett uppsving,och det finns många frisyrer att välja emellan.Riktigt kort med t ex en sidbena eller lite längre kort lob.

Även på visningarna syntes de kortare frisyrerna stylade på olika sätt,ostyrigt eller med tydliga benor. och en lite stökigare styling.Det ska vara mycket volym och rörelse i form av vågor och lockar som inte ska vara perfekta.Rufsa till håret och använd produkter som tar bort det glansiga.Det är dessutom populärt att klippa till en lugg igen,den ska vara antingen rufsig och fyllig eller en längre lugg som du kan dra åt sidan.Luggen ramar in och  framhäver ditt ansikte.Det är en tacksam frisyr som många passar i.

Det som med är trendigt för håret 2015 är att stilen ska vara längre hår,mera volym




Använd torrare produkter som t ex torrschampo som du arbetar in i håret,du behöver föna till luggen.

Ombre och Balayage är stort när det kommer till färg.Ombre är en färgteknik där man jobbar med tre olika nyanser i längderna,med mörk hårbotten och gradvis ljusare ut i topparna.Medans Balayage får håret att se solblekt ut på ett väldigt naturligt sätt.


Nu ska det vara flera nyanser i håret, så det skapar en fin effekt av rörelser och kontraster och se naturligt ut.Pasteller är fortfarande populärt men nu tar man det ett steg längre och vågar mera.


När det kommer till uppsättningar så ska det vara en lite rufsigare variant.Knuten och flätorna ska inte vara perfekta utan tilltufsade.Använd saltvattenspray om du vill ha en strävare intryck på din uppsättning eller så använder du serum eller relaxing balm som ger en slät yta med en glansig finish.En kul sak är att t ex använda en färgad hårspray för att lyfta looken lite.

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG