OLAPLEX


"Prova Olaplex för att få en bättre struktur på ditt hår eller om du gör en Kardashian, och går ifrån brunett till isblond med en perfekt hårkvalitet"






Olaplex har nu kommit till Sverige,är redan stort i USA,Olaplex kan användas i samband med att håret färgas eller bleks eller t om vid rakpermanent.Olaplex stärker och reparerar håret,och det går bra att enbart göra en treatment med den för att stärka ditt hår lite.



Håret får en fin glans,och färgen blir fint intensiv,håret blir även lent,smidigt och starkt efteråt.Olaplex är räddningen för struktur skadat hår som skulle vara omöjligt att färga.Nu funkar det på detta vis att rädda ett sönderblekt hår och få en fin ton på det.




Olaplex öppnar nya möjligheter som ett nytt verktyg eller som en ny behandling.En molekyl fri från silikon och oljor som ensam skyddar och återskapar viktiga bindningar i hårets struktur under och efter kemiska behandlingar.Bindningarna blir starkare än utgångsläget med bättre hårkvalitet som fördel.





Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet.



Syftet med blekning och färg är att bryta bindningar i håret för att kunna påverka den egna färgen,ljusa upp och färga in.Olpalex adderar och återskapar bindningarna bättre än de var före färgning/blekningen.
Olaplex fungerar på alla hårtyper med goda resultat.Asiatisk,Europeisk(västerländskt)Afro,strukturskadat,kemisk processat samt obehandlat hår.



Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG