SKINRÖLLA MICRO NEEDLING


"  En ny behandlingsmetod har kommit. Skinrölla Microneedling,reparerar solskadad hud,rynkor, pigmentering  m m  "




Skinrölla är en handroller med vassa nålar som punkterar huden. Nålarna är emellan 0,5 och 3 mm långa beroende på kundens behov. Behandlaren använder en ny roller för varje behandlingstillfälle.



Hygienen är mycket viktigt eftersom huden punkteras och man inte vill riskera en infektion. Detta är önskvärt att huden blir påverkad och börjar blöda lite. För då triggas hudens egna reparationssystem igång, tillsammans med en läkningsprocess.


Både kollagen och och elastin produktionen ökar, cellerna börjar reparera sig och hudens återfuktningssystemet fungerar bättre. Behandlingen avslutas med fuktserum och en reparerande kräm som påskyndar att hudytan sluter sig efter de små hålen.


Skinrölla kan användas både på ansikte och kroppen, bland annat för att strama upp slapp hud, pigmentfläckar, djupa rynkor, unga ärr och bristningar.


Detta ger bra resultat på pigmentfläckar. Huden kan bli röd och mosig direkt efteråt du har gjort behandlingen. Om du har Rosacea ska du inte göra denna behandling, då det kan förvärras. Behandlingen tar ca 45- 1 timme att göra. Du får Emla salva som stryks på tunt innan som bedövar huden.


Behandlingen ska göras som en kur på tre behandlingar med tre veckors mellanrum rekommenderas ( två nålningar och en peeling ) denna behandling ska du inte göra om du har oläkta ärr eller är väldigt solbränd i ansiktet.


Efter du har gjort behandlingen ska du vänta ett par timmar innan du tar på en makeup, så huden hinner läka. Efter behandlingen kan huden kännas stram och bli extra varm på vissa fläckar,och eventuellt fjälla och bli svullen.

Behandlingen kostar ca 1 795-1 995 kronor.

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG