FESTIVAL CANNES INTERNATIONAL DU FILM MAY 2016


" Filmfestivalen i Cannes avslutar idag, och här kommer det ett inspirerande bildregn över de bäst klädda enligt EBK, under alla de dagar de hade sina olika outfit "



Gravida skådespelerskan Blake Lively strålade och under dessa dagar hade hon flera snygga outfit med sig.Den blå och vinröda klänningen passade hennes hudton bäst.




Sångerskan Vanessa Paradis var hur snygg som helst i sin somriga flerfärgade Chanel klänning samt i den sista bilden,den svarta genomskinliga spets klänningen.




Modellen Kate moss är alltid lika snygg.Men i denna enkla röda klänning och de svarta högklackade till blev det verkligen en fullpott.Ett stort gilla på makeup och den strama frisyren till.




Vackra skådespelerskan Julianne Moore glittrade verkligen dessa dagar i metallic och paljetter.Fin kontrast till hennes rödflammiga hår.Sista bilden är den största favoriten!




Modellen Petra Nemcova bjöd på cool outfit alla dagar.Hon hade också valt en av dagarna en röd fin klänning.Den röda färgen är stort denna säsong och så snyggt!




Favorit skådespelerskan Kirsten Dunst bjöd på fina outfit.Feminint,romantiskt blandat med en gul fin enkel 50-tals inspirerad klänning.Favoriten är på sista bilden,en riktig dröm ifrån Gucci.Och rött i kombination med rosa är en annan trend denna säsong.



Modellen Kendall Jenner bjöd som Petra på olika outfit som sticker ut och glimmar.Favoriten var ändå på sista bilden.Mönstret,urringningen,slitsen till sandaletterna och den strama uppsatta håret samt den neutrala makeup med synlig mun i en fin nyans.Läckert!




Modellerna Karlie Kloss bjöd på en cool metallic klänning,det tuperade håret och rosetten till gör det hela mer feminint och lite gulligt.Och Lara Stone på en ljuv romantisk skapelse och med pricken över i:et,den svarta sammetsbandet som hon har runt midjan.Det är ett hett tips om du vill lyfta en outfit att bli mera festlig,vardag som fest!




Amal Clooney som är gift med George Clooney,hade på sig en ljuvlig klassisk vaniljgul klänning som passade henne så fint och mot hennes hudton.Klassisk hårsvall och röda örhängen, i kombination med röda läppar är så snyggt ihop med det gula.




Natasha Poly i en ljuvlig Prada klänning i en snygg rosa ton.Och Elvis Presleys barnbarn modellen Riley Keough,var fin i sin volangklänning med färgkombinationerna gult och rosa,som också är en färg kombination som är en trend denna säsong.Till hennes klänning passar det med en lite slarvig och avslappnad frisyr.




Skådespelerskan Kristin Stewart var fin i sin vita klänning som hon bar en av kvällarna på fester dessa dagar.Till denna ljuvliga klänning passar det bra med sotiga ögon i vinrött samt det lite rufsiga håret och bara ett örhänge i silver.Cool!





Svårt att tro att denna snygga kvinna är 69 år.Skådespelerskan Susan Sarandon kom på röda mattan iklädd i en kostym och solglasögon och låga skor.Till det ett par röda läppar i kombination med sitt röda hår.Så cool!och var en av flera som var klädd just så.En kostym funkar alltid och är lika elegant som en vacker klänning.




Modellen Rosie Huntington whiteley var en av många att bära rött,samt att ha stram uppsatt hår och röda läppar till.




Skådespelerskan Bella Hadid var eventets snackis på grund av denna höga slitsen på första bilden.Men hon hade fina val av outfit och såg bra ut.Favoriten på sista bilden är den rosa romantiska dröm klänningen med volanger.Så söt!



Vackra skådespelerskan Charlize Theron bjöd även hon på en kostym i år.Stram uppsättning av håret och en väldigt djup urringning.Maskulint och feminint i en bra kombination!sångerskan Victoria Beckham hade på sig en svart vit jumpsuit med högklackat till.Enkelt och tufft!



Två riktigt fina klänningar,den ene i ljuv blå nyans och volanger med svart spets på och långt släp.Den andre som skådespelerskan Jessica Chastain har är väldigt vacker.Klassisk och neutral färg men passar fint på henne med det röda håret till i mjuka vågor samt lite sotiga ögon.Hon ser ut som en skådespelerska ifrån förr!




Även vår svenska modell Victoria Silvstedt var på plats.Och hon hade en fin paljettprydd skapelse i en mjuk mintgrön ton.Passar bra till det blonda hårsvallet och den enkla makeup med aprikos ton på läppstiftet.Nordiskt uttryck!




Skådespelerskan Naomi Watts är alltid fin.Men denna klänning var cool och sticker ut.Fluffiga fjäder och paljetterad överdel med urringning både fram och bak.Tufft!Och till det en enkel minimalistisk makeup och stramt hår.Tonen på klänningen är väl puder grått och lite silver?!
Ja,det var allt detta år!

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG