ELLE EVENT 2017 STOCKHOLM



" Årets Elle gala var häromdagen, och låt oss se vad kändisarna hade på sig denna kväll.Bloggerskan Bianca Ingrosso vann för sin klädstil och bloggerskan och programledare,influencer Ebba von sydow vann för årets influencer "




Spets är ju en stor trend och syntes på röda (gula) mattan hos de flesta av kändisarna.Carolina Gynnings (den vita) klänning hade hon fått inspiration av sitt älskade Ibiza och av konsten samt att det är lite hippt där, lite 70-tals bohem över det hela, så cool!




Duktiga tjejerna och cool svensk grupp Icona pop hade även ett snyggt ombyte senare på festen,före detta snygga supermodellen Emma Sjöberg Wiklund hade en extrem och häftig makeup.Systrarna Lejonhjärta hade även en tuff stil med hattarna och dreads i kombination med spets och siden i svart,och med pricken över i:et snygga röda glossiga skimrande läppar och en ljus skimrande ögonskugga,kan inte bli mer trendigare än så.På denna bild och outfit på systrarna,för det en tanke och mycket liknelser till dessa systrar,kommer ni ihåg?!Mel & Kim




Rött är aldrig fel på en gala,och denna passar vackra teve programledaren Tilde de Paula perfekt.




Några bar även kostym denna kväll, som är så rätt och trendigt denna säsong och väldigt snyggt. Här syns bland annat bloggerskan Petra Tungården,Mathilda Bjärsmyr och Joanna Fingal på bilden.




Grafiskt svart och vitt håller alltid,denna klännings modell var snygg.




Många bar gult denna kväll,och bland annat bloggerskan och influencer Sofi Farhman,här med sin syster bloggerskan Frida Farhman.




Härlig färg palett detta var,bloggerskan och designer Valerie Aflalo bar givetvis sin egna snygga spets design.




Den alltid välklädda och snygge Roy Fares,konditor,vann pris förut för bäst välklädde man.




Redaktören och programledaren för Sveriges television, Parisa Amiri bar en fin klänning kvällen till ära.




Icona Pop hade precis kommit hem ifrån sin semester innan galan,och det blev inspiration till val av sina klänningar,att de är lite somrigt över dem.




Bloggerskan Anitha Schulman hade inspirerats av dåtidens sångerska Madonnas look och av sommar i Cuba a la 70-talet,i sitt val av klädsel för denna gala.Snyggt!och vitt och silver i kombination är väldigt fräscht.



Bild cred och mer kan du läsa här.

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG