EMMY AWARDS 2017


" Emmy Awards var ju inatt.Och låt oss då kika på EBKs favorit oufit denna natt som vissa stjärnor hade "


Susan Sarandon är alltid fin.Stilrent och klassikt blir hur snyggt som helst!Och passar henne väldigt bra,svårt att tro att hon är över 70 år!mjukt vågigt hår och lätt enkel makeup till med klassiska röda läppar.


Mary Elizabeth Winstead i en klassisk klänning med en twist på axeln.Ihop med en enkel frisyr med mjuka lockar.


Snart 60 åriga vackra skådespelerskan Michelle Pfeiffer, var fin i sin svarta spets klänning och med neutral makeup och mjuka lockar.


Debra Messings klänning var cool.Metallisk som är en trend nu och den lila färgen ihop med hennes röda hår och mjuka vågor.Ser ut som hon har matchat makeup med att ha sotade ögon i mörk lila.Snygg skärning på klänningen.


Elizabeth Moss är klassisk och elegant i sin puderrosa 50-tals klänning och med matchande detaljer till.Enkla pärlörhängen och naturell makeup och en enklare frisyr till gör looken som snyggast.


Vackra Thandie Newton i en vacker ljust lila blåsa.Så fint att det är så enkelt upptill och nedtill strösslad med glitter.Uppsatt hår och neutral makeup gör att klänningen och örhängena är mer i fokus.


Halston Sage i en snygg klänning med annorlunda dekolltage vid axlarna.Vitt ihop med silver och lite spets med en överdel som är i ett annan lite bubblig struktur.Även hon har en stram uppsatt frisyr men med lite fokus på ögonen som är markerade med mörk ton runt ögonen.Som passar bra då klänningen påminner lite om en grekisk gudinna.Tror att klänningen är en Marchesa men det kan vara fel,om ni vet så informera gärna!


Jessica Biel  hade en cool klänning som stack ut i två olika strukturer av material.En snygg modell på klänningen men minus släpet.Snygga färgkombinationer!dessutom fin frisyr där det är lite uppsatt upptill och med en neutral makeup till.


Snygga Felicity Huffman i en ljusblå figurnära spetsklänning.Mjuk vågigt hår /verkar vara populärt) och med ögon i fokus med svart kajal och skugga.Snyggt med snedbena!


Sofia Vergara i en klassisk klänning som stjärnorna ifrån förr bar.Så snyggt att hon har en enkel hästsvans  till och den delade benan.Maffiga stora örhängen och klassiska mörkt röda läppar gör det mera uppdaterat till nutiden.


Jane Fonda i en enkel och stark färg på klänningen. Med silver detaljer till och med en hästsvans hon också och en kort lugg.Klänningen kanske inte var så speciell men vi måste tala om att hon verkligen ser smashing ut med tanke på hennes ålder.Hon är snart 80 år!den kalla färgen klär henne så bra och det blonda långa håret.


Denna stjärntrio delade ju för övrigt ut priset, till våran svenske Alexander som vann ett pris inatt.Och vilket han dessutom uppmärksammade och kommenterade över vilka som faktiskt gav honom priset.


Yara Shahidis klänning var så fin i modellen och färgen men minus mönstret på.Fina örhängen till och neutral makeup.Frisyren var enkelt lockigt bakåt kammat.


Nicole Kidmans röda klänning som är lite 50.tals inspirerad i modellen men med en modern och snygg dekolltage med strass.Även hon hade mjuka lockar lite uppsatt och röda läppar.Snyggt att hon bryter av med ljust lila sandaletter med strass på till klänningen.Hon lyckas alltid att se ut som en klassisk filmstjärna!

Och såklart våran svenske Alexander Skarsgård var fin.Klassiskt!

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG